Vlad Voiculescu l-a demis pe managerul interimar al Institutului Matei Balș! Cine îl va înlocui

Maria Nițescu a fost demisă din postul de manager interimar al Institutului Matei Balș din Capitală.

vlad voiculescu
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a demis-o pe Maria Nițescu din postul de manager interimar al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Univ. Dr Matei Balș” din București. Anunțul a fost făcut luni, 22 februarie, de către ministerul Sănătății. Decizia a venit pe baza modului cum Maria Nițescu a gestionat situația în urma incendiului tragic.

Fostul manager a comunicat într-un mod haotic decesul unui pacient transferat la Spitalul Județean Ilfov. Atribuțiile Mariei Nițescu vor fi preluate de directorul medical, Cătălin Apostolescu.

„Ministerul Sănătății a solicitat, în această dimineață (luni – n.r.), informații cu privire la decesul unui pacient internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov care, potrivit presei, s-a aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Univ. Dr Matei Balș” în timpul incendiului. Institutul a răspuns, printr-o notă telefonică, la ora 10.01, potrivit căreia pacientul nu s-a aflat în Pavilionul V în momentul incendiului și nu a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov”, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Sănătății.

matei bals
Maria Nițescu a fost demisă de Vlad Voiculescu din postul de manager interimar al Institului Matei Balș din Capitală[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Ministrul Sănătății, primele declarații după moartea pacientului ars plimbat prin trei spitale din România

Pacientul în vârstă de 51 de ani cu arsuri grave, care a fost transportat în Belgia după ce a fost plimbat la 3 spitale din România, s-a stins din viață. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a dat declarații în fața jurnlaistului despre modul cum situația pacientului a fost tratată de autorități.

Citeste si: Un fost pacient, internat la Matei Balș când a izbucnit iadul, povestește întreaga scenă de groază: „Era să pășesc peste un cadavru”

„Exact în momentul în care am aflat de asta m-am implicat personal, ca acest pacient să fie transferat urgent într-un loc în care să fie tratat. Implicarea personală a însemnat că am desemnat un secretar de stat, și l-am sunat personal pe doctorul Raed Arafat, pentru că DSU se ocupă, conform unui protocol semnat între DSU și Ministerul Sănătății, pe care

cu siguranță îl aveți sau îl puteți afla, îl putem transmite. DSU verifică dacă există locuri în străinătate... ”, a declarat ministrul Sănătății. Citește mai multe AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un infirmier martor la incendiul de la Institutul Marius Nasta, mărturisire incredibilă: ”Nu a fost cine știe ce”

Paramedic SMURD, mărturii cutremurătoare din infernul de la Matei Balș: ”Eram impresionat și copleșit de nivelul tragediei”

Ciuperca care ar putea duce la izbucnirea unei noi pandemii! Experții o compară cu ciuma bubonică

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Românii care au primit bani în plus pe lângă salariu: S-au dat prime de milioane. E revoltător

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies