Un manelist celebru se zbate intre viață si moarte! Avem, detaliile unui eveniment care a tulburat lumea muzicii

Unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară trece prin momente cât se poate de dificile din cauza unui cumplit accident de curculație care a avut loc chiar la începutul acestui an.

Autor: Calin Perian

In articol:

Mai exact, Alin Gabriel, zis Dinte, cunoscut în lumea manelelor și drept Costi Tenerife pentru că este vocea a doua a lui Costel Biju, se zbate, acum, între viață și moarte.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul amendării manelistului Costel Biju! Polițistul amenințat cu vrăjitoarele, cercetat de superiorii ierarhici! Cum l-au ajuns blestemele pe omul legii

”S-a răsturnat cu mașina, chiar de Revelion, pe lângă Târgoviște. Mașina e daună totală, el este într-o stare foarte gravă ”, ne-a dezvăluit unul dintre apropiații manelistului care face senzație în lumea muzicii. Mai mult decât atât, spun sursele noastre, celebrul Mircea Băluș, interlopul cunoscut drept Mircea Nebunu, este cel care a anunțat și care îi îndeamnă pe toți să se roage pentru tânărul care făcea senzație în lumea manelelor.

Manelistul Costi Tenerife, zis si Dinte
Manelistul Costi Tenerife, zis si Dinte, e in coma

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Costel Biju polițistului pe care l-a blestemat într-o benzinărie! Manelistul s-a ales cu plângere penală

”Mircea îl aprecia enorm, de fiecare dată când îl vedea pe la cântări îl cinstea mai mult decât pe restul.

Îi plăcea că avea o voce caldă, de aia acum, prin amici comuni, a transmis că se va ocupa de tot ce ar putea avea nevoie Dinte, fie că e vorba de bani pentru tratament, fie că e vorba de orice altceva. Dinte este în comă, medicii se chinuiesc să îl salveze... Îi plăcea viteza, dar a avut accident nu pentru că ar fi lovit pe cineva, a derapat și s-a izbit și răsturnat”, ne-a mai explicat sursa noastră.

Manelist
Manelistul Costi Tenerife, zis si Dinte, se zbate intre viata si moarte

Maneliștii vor să îl ajute

Cum manelistul care a făcut accident în noaptea primei zi ale anului 2021 este acum în comă, unii dintre colegii de breaslă ai tânărului artist au decis să facă tot ce le stă în putință pentru a-l ajuta, așa că, deja, în anumite cercuri, se strâng bani pentru ca Dinte să fie transferat în străinătate pentru un tratament mai eficient.

Citeste si: VIDEO| Manelistul Costel Biju, plângere penală după ce a blestemat un polițist: „Mama face farmece. Să te pregătești!”

”Tratamentul costă enorm, el este într-o situație limită, așa că apropiații lui cred că este mai bine să îl transfere în străinătate, poate acolo medicii vor putea face mai mult pentru el”, ne-a mai spus sursa citată despre manelistul Dinte.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies