Simona Suhoi (ex-Sensual), victima celebrului dealer de artă care a fost reținut pentru înșelăciune! ”Mi-a vândut tabloul fără să știu” EXCLUSIV

Simona Suhoi (ex-Sensual) a dezvăluit pentru WOWbiz.ro că a fost victima unui delaer de artă care a fost reținut zilele trecute.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Simona Suhoi, cunoscută în trecut sub numele de Simona Sensual, susține că în urmă cu câțiva ani i-a predat patronului unei cunoscute galerii de artă din București un tablou scump, pentru ca acesta să-l vândă.

După mai mult timp și dese amânări, spune Simona, bărbatul nu i-a dat nici banii și nici tabloul. În cele din urmă i-a returnat o altă operă a aceluiași autor, Petre Achițenie, însă cu o valoare mult mai mică. 

Simona: ”Mi-a înapoiat un alt tablou, cu valoare mai mică”

”Acest individ m-a escrocat și pe mine cu un tablou pe care l-a vândut la licitație și o perioada mi-a ascuns că e vândut. După mai multe luni mi-a spus că nu s-a dat la licitație și mi-a înapoiat un alt tablou al aceluiași autor, cu valoare mai mică, dar asemănător cu al meu. Îmi pare bine că a fost prins cu înșelăciunile pe care le face clienților. Ma gândeam poate îmi recuperez prejudiciul cu ocazia asta”, a declarat Simona Suhoi pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Simona (ex-Sensual), victima unui jaf, în prima zi a anului! L-a filmat pe hoț în timp ce încerca să-i spargă ușa! EXCLUSIV

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Zilele trecute, Cristian A., un cunoscut colecționar din Capitală și patron al unei case de licitații din București, a fost reținut de polițiști după ce un avocat din Capitală s-a plâns că i-a predat acestuia 10 tablouri semnate de Grigorescu, Luchian, Tonitza, Pallady sau Aman în schimbul cărora urma să primească 230.000

de euro, după ce acestea ar fi fost vândute, scrie gândul.ro.

Patronul, acuzat că a făcut nevăzute mai multe tablouri ale unor pictori celebri

În decembrie 2021, proprietarul tablourilor a venit să-și ia înapoi operele, însă A. i-ar fi spus că acestea se află la Muzeul de Artă din Iași. După ce s-a asigurat că nici acolo nu sunt, avocatul a mers la poliție.

Patronul casei de licitații ar fi invocat dreptul la tăcere iar anchetatorii nu au reușit să identifice decât un singur tablou, care fusese vândut printr-o altă casă de licitații unui cumpărător de bun credință, pentru 7.500 de euro. Nu se știe ce s-a întâmplat cu celelalte tablouri, însă ancehtatorii se tem că acestea au fost scoase din țară, ele nefiind bunuri de patrimoniu.

Simona Sensual tablou

Citeste si: Unde își petrec Crăciunul vedetele din România. Care este destinația preferată a celebrităților de la noi

Simona Suhoi spune că este gata să meargă la poliție, în cazul în care va fi chemată, să dea declarații despre situația ei. Bunica Simonei, Elena Cârstea, care a murit în urmă cu doi ani, a avut o galerie de artă în București și i-a dat vedetei mai multe tablouri scumpe. Ea estimează că în cazul ei, paguba cu care a rămas este de câteva mii de euro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies