Moarte suspectă de COVID-19 la Bârlad:”Scoateți-mă de aici, că aștia mă omoară”

Pentru a masca vânătăile, cadrele medicale de la Bârlad l-ar fi dat cu fond de ten, descoperire făcută de cei care plângeau la căpătâiul lui.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost răpus de coronavirus.
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Acuzații grave la adresa cadrelor medicale din Bârlad. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost răpus de coronavirus. Rudele decedatului arată cu degetul spre medicii din secția Anestezie Terapie Intensivă, care ar fi băgat pacientul în comă, pentru a-i putea administra tratamentul, însă nu au mai reușit să-l readucă la viață.

„Fratele meu a intrat pe picioarele lui în spitalul din Bârlad și tot pe picioarele lui a fost transferat la ATI. Nu avea nimic în afară de o simplă tuse. Cu toate astea, medicii l-au dus pe secția unde sunt cele mai grave cazuri.  Doctorul care era de gardă în noaptea transferului la ATI ne-a comunicat că au fost nevoiți să-l lege de pat, să-l sedeze și să-l intubeze pentru a-i da tratamentul.  Ei l-au băgat în comã și tot ei l-au omorât. Nu ne ascundem de cuvinte, ăsta e adevãrul”, a spus sora bărbatului.( Citește și: Descoperire macabră în Timiș. Trupul unei femei a fost scos cu excavatorul din curtea casei. Fiul este suspectat că și-a omorât și îngropat mama

”Fratele meu nu avea nicio boalã înainte de a se infecta, era sãnãtos tun”.

”Cu o sãptãmână înainte a dus-o pe mama la spitalul din Bacãu, și ea infectatã cu COVID-19. Mama, femeie de 61 de ani cu multiple boli, inclusiv la plămâni, a scăpat cu viață, fratele meu, fără nicio boală  a murit. Diferența a fost făcută de spitalele unde mama și fratele s-au internat. Medicii de la Bacău ne sunau în fiecare zi să ne comunice starea de sănătate a mamei, ea avea tot timpul telefon asupra ei și vorbea zilnic cu noi.

La Bârlad după două zile de la internare, fratelui meu i-a fost confiscat telefonul, iar noi, familia, nu am mai aflat nimic de el. Nici când a murit nu s-au obosit să ne sune, tot noi i-am telefonat să-i întrebăm cum se mai simte fratele meu”, a declarat sora decedatului. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

De asemenea, confirmat cu COVID-19 pe data de 15 septembrie, Andrei s-a negativat 14 zile mai târziu, în timp ce se afla în comă. Cu toate astea, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Femeia spune că pe perioada internării fratelui ei, medicii au pus-o să cumpere un medicament foarte scump, de peste 4000 de lei, pe care nu i l-au mai administrat pacientului. 

În plus, inimile celor care l-au cunoscut pe Andrei Bogdan au stat pentru o clipă atunci când trupul neînsuflețit al acestuia a ajuns acasă la Vaslui. Bărbatul era plin de vânătăi, iar în dreptul inimii avea trei puncte și mai multe semne, ca și cum ar fi fost electrocutat. Pentru a masca vânătăile, cadrele medicale de la Bârlad l-ar fi dat cu fond de ten, descoperire făcută de cei care plângeau la căpătâiul lui.

„Scoateți-mă de aici, că aștia mă omoarã”, acestea sunt ultimele cuvinte pe care Andrei Bogdan le-a transmis prin telefon rudelor de acasă. 

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Sclavi într-o fermă din Bihor. Adulţi şi copii înfometaţi şi forţaţi să muncească până la epuizare

O fetiţă de opt ani se răcoreşte în piscină alături de un piton de 11 metri. VIDEO

Imagini revoltătoare! Elev bătut de profesor pentru că refuză să poarte masca! VIDEO

Horoscop Zilnic Miercuri 19 Mai 2021: Săgetătorii trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie, Leii nu sunt într-o stare foarte bună

Germanii lansează o undă de șoc în întreaga lume: Anunț major pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Alertă mondială. Suntem loviți de "pandemia tăcută"! Milioane de oameni au murit în urma unei greșeli pe care toți o facem

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies