Moarte suspectă de COVID-19 la Bârlad:”Scoateți-mă de aici, că aștia mă omoară”

Pentru a masca vânătăile, cadrele medicale de la Bârlad l-ar fi dat cu fond de ten, descoperire făcută de cei care plângeau la căpătâiul lui.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost răpus de coronavirus.
Acuzații grave la adresa cadrelor medicale din Bârlad[Sursa foto: Facebook]
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Acuzații grave la adresa cadrelor medicale din Bârlad. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost răpus de coronavirus. Rudele decedatului arată cu degetul spre medicii din secția Anestezie Terapie Intensivă, care ar fi băgat pacientul în comă, pentru a-i putea administra tratamentul, însă nu au mai reușit să-l readucă la viață.

„Fratele meu a intrat pe picioarele lui în spitalul din Bârlad și tot pe picioarele lui a fost transferat la ATI. Nu avea nimic în afară de o simplă tuse. Cu toate astea, medicii l-au dus pe secția unde sunt cele mai grave cazuri.  Doctorul care era de gardă în noaptea transferului la ATI ne-a comunicat că au fost nevoiți să-l lege de pat, să-l sedeze și să-l intubeze pentru a-i da tratamentul.  Ei l-au băgat în comã și tot ei l-au omorât. Nu ne ascundem de cuvinte, ăsta e adevãrul”, a spus sora bărbatului.( Citește și: Descoperire macabră în Timiș. Trupul unei femei a fost scos cu excavatorul din curtea casei. Fiul este suspectat că și-a omorât și îngropat mama

”Fratele meu nu avea nicio boalã înainte de a se infecta, era sãnãtos tun”.

”Cu o sãptãmână înainte a dus-o pe mama la spitalul din Bacãu, și ea infectatã cu COVID-19. Mama, femeie de 61 de ani cu multiple boli, inclusiv la plămâni, a scăpat cu viață, fratele meu, fără nicio boală  a murit. Diferența a fost făcută de spitalele unde mama și fratele s-au internat. Medicii de la Bacău ne sunau în fiecare zi să ne comunice starea de sănătate a mamei, ea avea tot timpul telefon asupra ei și vorbea zilnic cu noi.

La Bârlad după două zile de la internare, fratelui meu i-a fost confiscat telefonul, iar noi, familia, nu am mai aflat nimic de el. Nici când a murit nu s-au obosit să ne sune, tot noi i-am telefonat să-i întrebăm cum se mai simte fratele meu”, a declarat sora decedatului. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

De asemenea, confirmat cu COVID-19 pe data de 15 septembrie, Andrei s-a negativat 14 zile mai târziu, în timp ce se afla în comă. Cu toate astea, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Femeia spune că pe perioada internării fratelui ei, medicii au pus-o să cumpere un medicament foarte scump, de peste 4000 de lei, pe care nu i l-au mai administrat pacientului. 

În plus, inimile celor care l-au cunoscut pe Andrei Bogdan au stat pentru o clipă atunci când trupul neînsuflețit al acestuia a ajuns acasă la Vaslui. Bărbatul era plin de vânătăi, iar în dreptul inimii avea trei puncte și mai multe semne, ca și cum ar fi fost electrocutat. Pentru a masca vânătăile, cadrele medicale de la Bârlad l-ar fi dat cu fond de ten, descoperire făcută de cei care plângeau la căpătâiul lui.

„Scoateți-mă de aici, că aștia mă omoarã”, acestea sunt ultimele cuvinte pe care Andrei Bogdan le-a transmis prin telefon rudelor de acasă. 

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies