Minori din Călărași au întreținut relații intime în toaleta școlii! Directoarea ar fi mușamalizat totul: "Vreau să vă spun că nu a durat foarte mult..."

Doi elevi au întreținut relații intime în toaleta școlii. Directorul ar fi știut de întâmplare.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Într-o comună din județul Călărași, doi elevi minori au întreținut relații intime. Un băiat de clasa a 8a și o fată de clasa a 6 a s-au întâlnit în toaleta școlii, iar de aici totul ar fi pornit. Cazul neașteptat a avut loc în data de 19 februarie. 

Relații intime, în toaleta școlii

Un caz total neașteptat a avut loc într-o comună din județul Călărași. Doi elevi minori, un băiat de clasa a 8 a și o fată de clasa a 6 a, au întreținut relații intime în toaleta școlii, în data de 19 februarie. Totul s-a aflat, după ce tânărul s-ar fi lăudat pe Internet cu isprava sa.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu, acuzat de o tânără că i-a făcut propuneri indecente. Ce mesaje i-a trimis fostul candidat la prezidențiale

Totuși, ceea ce este și mai șocant este faptul că directoarea școlii ar fi știut de toată scena și ar fi încercat să mușamalizeze totul. Daniela Dan, directorul adjunct al Școlii Generale Budești, face primele declarații despre incident.

Citeste si: Cât timp se poate păstra ciorba la frigider. Ce greșeală fac gospodinele- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

"Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă", a declarat Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași.

Minori din Călărași au întreținut relații intime în toaleta școlii! Directoarea ar fi mușamalizat totul: "Vreau să vă spun că nu a durat foarte mult..."

În continuare, aceasta mai adaugă faptul că elevii au fost primii care au auzit, după care părinții fetei. Totuși, directorul adjunct mai adăugă faptul că totul a fost aruncat sub preș pentru că nu se dorea stricarea imaginii școlii.

Citeste si: Antrenor de volei din Constanța, arestat pentru pornografie infantilă, a agresat minore timp de 9 ani. “A umblat liber atâta timp”

"Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat. În sensul că nu au vrut să facă, ca să zic așa, o popularizare a... Și asta a condus spre, ca să zic așa, spre stricarea imaginii școlii. Secret... Ca să fiu sinceră, domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii", a mai declarat Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași. 

Minori din Călărași au întreținut relații intime în toaleta școlii! Directoarea ar fi mușamalizat totul: "Vreau să vă spun că nu a durat foarte mult..."

La momentul actual, cazul este anchetat de poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești. De asemenea, fata a fost transferată la altă școală, iar băiatul a rămas la instituția din Budești.

"Psihologul școlar le-a propus să le facă consiliere, dacă sunt de acord, că numai prin cererea părinților se poate acest lucru. N-au vrut. S-a întocmit un grafic pentru femeile de serviciu care să supravegheze toaletele mai des. Noi, ca profesori de serviciu, de fiecare dată, intrăm în băi după ei. Nu ne ducem în cușeta lor. Am încercat și am discutat și cu părinții lui și cu părinții fetei, să îi facă să priceapă că a fost o greșeală enormă datorată hormonilor, vârstei, peste care trebuie să treacă cu ușurință", a declarat Mihaela Dumitrașcu, profesor la Școala Generală Budești, din Călărași.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Primarul din Mogoșești-Siret, care a întreținut relații intime cu două minore în primărie, a mai câștigat un mandat!

Un pedofil cu peste 1.000 de victime a fost eliberat. La audieri a declarat că vrea să întrețină relații sexuale cu o copilă de 10 ani

Anna Lesko, dezvăluiri intime! A spus câţi parteneri de amor a avut până acum, dar nu e totul...

Horoscop 9 August 2022. Astăzi Leii au o zi bună pe plan profesional, Capricornii sunt extrem de solicitaţi

DOLIU NAȚIONAL: A murit un om de mare valoare pentru ROMÂNIA

Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme, în mai puțin de o lună. Ce dietă a ținut bucătarul

Exclusiv Dezvăluiri despre nunta lui Simion în podcastul Evz-Capital! "Gigi Becali ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză"

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies