Ministrul Educației, anunț de ultimă oră! Peste 60.000 de angajați din învățământ ar vrea să se vacinneze în săptămâna următoare

Sorin Cîmpeanu a vorbit despre vaccinarea angajaților din învățământ!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, a anunțat că se va afla decizia de organizare a centrelor prioritare pentru vaccinarea personalului din învățământ. Cîmpeanu a explicat că 60.000 de angajați din învățământ vor să se vaccineze săptămâna următoare.

Citeste si: Incident grav într-o școală din Galați! Patru elevi au ajuns la spital după ce au fost expuși la o lampă cu ultraviolete

În total, Ministrul Educației spune că 200.000 de angajați din învățământ și-au declarat disponibilitatea de a se imuniza împotriva coronavirusului.

" Este de peste 200.000 de angajaţi ai sistemului de învăţământ această cifră, dintre aceştia 42.000 s-au vaccinat deja, se adaugă aproape 8.000 personalul din învăţământul superior medical care s-a vaccinat în calitate de personal medical deşi este şi cadru didactic în acelaşi timp, deci avem 50.000 de vaccinaţi. Se adaugă cei 60.000 care au dorit să se vaccineze în următoarea săptămână în centre mobile, deci vom ajunge la 110.000 cel mai probabil din cei 200.000 de angajaţi care şi-au declarat disponibilitatea de vaccinare ”, a declarat Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Focar de coronavirus la Colegiul Militar din Alba Iulia! 60 de elevi au fost infectați cu COVID-19

De asemenea, Ministrul a declarat că urmează să fie anunțată și decizia de organizare a centrelor prioritare de vaccinare a angajaților din sistemul de învățământ.

Sorin Cîmpeanu, despre vaccinarea personalului auxiliar

În cursul acestei după amieze cel mai probabil se va anunţa decizia de organizare a centrelor prioritare pentru vaccinarea personalului din învăţământ.

Sunt convins că încă din această săptămână se va putea organiza la nivelul fiecărui judeţ un centru de vaccinare cu echipe mobile", a dăugat Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu a vorbit despre vaccinarea angajaților din învățământ
Sorin Cîmpeanu a vorbit despre vaccinarea angajaților din învățământ[Sursa foto: PixaBay]

Totodată, Cîmpeanu a spus că și personalul auxiliar din creşe şi grădiniţe, cel care va fi la interfaţa directă cu copiii se va vaccina. În învăţământul primar, gimnazial, liceal şi universitar în prima fază se vaccinează cu prioritate personalul didactic, a mai explicat acesta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini de coșmar într-o creșă din Capitală! O infirmieră a bătut o fetiță. Declarațiile șocante ale părinților

Structura anului școlar 2021-2022. Ce schimbări vor avea loc?!

Alertă la școala Sfântul Andrei din Capitală! Primul elev a fost testat pozitiv cu COVID-19 după redeschiderea școlilor

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunţ oficial pentru toţi elevii şi profesorii! Se aplică de 1 martie. Ministrul a spus clar

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies