Mihaela, femeia incendiată în valiză, chemată acasă la copil. Prietenele ei i-au trimis mesaje dureroase, fără să știe că aceasta este moartă: ”Te-ai măritat, dar de copil ai uitat”

Mihaela-Sabina Mircea a fost ucisă cu sânge rece, apoi incendiată și lăsată să ardă pe un câmp din Ghimpați. Prietenele ei o cheamă acasă, la copil!

Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Mihaela-Sabina Mircea avea 32 de ani și a fost găsită incendiată într-o valiză pe un câmp din Ghimpați. Femeia avea un copil de doar opt ani, pe care îl lăsase în grija familiei fostului concubin. După dispariția ei, multe comentarii au început să curgă în mediul online, pe contul ei de socializare.

Mai multe prietene de-ale victimei habar n-aveau prin ce chinuri a trecut femeia de 32 de ani și astfel, îi transmiteau acesteia pe rețelele de socializare că este timpul să se întoarcă la copilul ei. Rudele Mihaelei au mai spus despre faptul că femeia obișnuia să plece de acasă, aceasta având relații pasagere. Ba mai mult decât atât, femeia locuia pe unde apuca, adică pe la iubiții de ocazie, așa cum au spus membri ai familiei din care provine.

Citeste si: Mihaela, femeia incendiată în valiză, renegată de familia ei. Ce spun rudele acesteia: ”Avea obiceiul de a mai pleca”

Citeste si: Informații cu puternic impact emoțional! Ce i-a făcut criminalul Sabinei înainte să o ucidă. Tânăra mămică s-a chinuit până la ultima suflare. S-a urcat cu picioarele pe pieptul ei și...

Mihaela-Sabina Mircea
Mihaela-Sabina Mircea [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Mihaela, chemată acasă de prietene

Nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu Mihaela, până când autoritățile să confirme identitatea femeii ucise cu sânge rece și incendiată într-o valiză. Prietenele acesteia neștiind de faptul că Mihaela-Sabina a fost omorâtă, i-au lăsat diferite mesaje pe contul ei de Facebook.

Femeile îi spun Mihaelei să se întoarcă acasă, la copil, fără să știe că aceasta e moartă.

Copilul Mihaelei
Copilul Mihaelei[Sursa foto: Captură YouTube]

Vino să iei băiatul că a venit Protecția Copilului și dacă nu vii să-l iei în patru zile, îl bagă la cămin”, îi scria o prietenă, în urmă cu șase zile.

”Te-ai măritat, dar de copil ai uitat.

Ne ducem la Interpol să spunem că ai abandonat copilul”, i-a mai scris altcineva. Un alt comentariu se referă tot la abandonarea băiatului de opt ani. ”Îi e dor la băiat de tine...Pupă într-una pozele tale. A venit Protecția Copilului de două ori până acum. Vino repede acasă”, a mai scris o altă prietenă de-a Mihaelei.

Mihaela, chemată acasă de prietene
Mihaela, chemată acasă de prietene[Sursa foto: Facebook]

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies