La șase luni de la moartea marelui artist, Mihaela Constantinescu încă suferă zi și noapte: „E trist. L-am visat de mai multe ori”

Mihaela Constantinescu suferă enorm în urma pierderii lui Mihai Constantinescu, dar cu toate acestea se bucură că l-a visat de mai multe ori și îl simte prezent în viața ei.

Autor: A.B.G.

In articol:

Mihaela Constantiescu, prima soție a lui Mihai Constantinescu a avut grijă de marele artist până în ultima clipă a vieții sale și nici acum nu realizaează că bărbatul vieții sale, așa cum îl numește ea, nu mai este printre cei vii.

Citeste si: Rodica Miron, asistenta TV care a înnebunit România, este o mămică fericită! Prima imagine cu bebelușul

La șase luni de la moartea marelui artist, Mihaela Constantinescu încă suferă zi și noapte: „E trist. L-am visat de mai multe ori”

Mâine, pe 29 aprilie se împlinesc șase luni de la moartea marelui artist și Mihaela Constantinescu încă este măcinată de suferință. Mihaela Constantinescu a povestit că sărbătorile pascale au trecut foarte greu fără prezența lui Mihai, dar cu toate acestea s-a bucurat că a vizitat-o în vis.

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Citeste si: Mihaela Constantinescu, despre durerea pe care o simte zi de zi, după moartea lui Mihai Constantinescu: „Nu reușesc să nu mă trezesc noaptea fără să îl văd plecând”

„A trecut destul de greu această perioadă, de când nu mai este Mihai. Nu pot să cred că el nu mai există. Am plâns foarte mult Sărbătorile acestea. Este cumplit fără Mihai. E greu, trist. L-am visat de mai multe ori, vorbeam cu el însă nu ca și cum nu ar mai fi fost lângă noi. L-am visat de cinci ori. Toate visele au fost frumoase.

Vorbeam despre viață, despre faptul că el a plecat. Îl simt foarte prezent", a declarat Mihaela Constantinescu pentru Click!

Citeste si: Femeile din viața lui Mihai Constantinescu, devastate de durere! Simona: ”E un coșmar”! Imagini exclusive din biserica în care a fost depus artistul

Mihaela și Simona Constantinescu, cea de-a doua soție a artistului au făcut împreună parastasul de șase luni la un azil de bătrâni.

La cimitir nu a fst posibil acest lucru, având în vedere restricțiile impuse de pandemie.

„Având în vedere restricțiile impuse de autorități, nu știu în ce măsură vom mai putea face acest lucru, la cimitir. Eu mai duc pomană la un cămin de bătrâni, care se află în incinta Bisericii Precupeții Vechi, de pe Strada Toamnei. De ani de zile, atât pentru tatăl cât și bunicii mei, am făcut acolo pomenirile și, totodată, și pentru Mihai. Se întâmplă să nu fac acest lucru numai la o lună, la șase, cum este tradiția, ci de fiecare dată când simt nevoia, iar cel mai recent s-a întâmplat chiar după Paște. Mâncarea caldă și coliva, după ce au fost citite și binecuvântate de către preot, ajung la cei 25-28 de bătrâni din respectivul azil. Mă bucur foarte mult că pot face chiar o adevărată pomană, pentru că sunt bătrâni care apreciază și au nevoie de hrană caldă. I-am îndrumat inclusiv pe apropiați să meargă și să facă pomenile acolo ”, a mai adăugat prima soție a lui Mihai Constantinescu. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imaginile durerii la înmormântarea lui Mihai Constantinescu! Simona Secrier la un pas de leșin

Mihai Constantinescu, drum lin spre „o lume minunată”. Au început deja pregătirile de înmormântare pentru marele artist

Mihai Constantinescu, umilit de Traian Băsescu! Evacuat din casa în care locuise 20 de ani, a cerut audiență la primarul de atunci! Ce s-a întâmplat în cabinetul viitorului...

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Horoscop luni, 18 octombrie! Zodia care are cei mai mulți dușmani. Nu face eroarea fatală să-i subestimezi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies