Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, anulată! Motivul pentru care familia a refuzat să ridice trupul artistului de la morgă

Nelu Ploieșteanu nu a fost înmormântat duminică, 4 aprilie! Familia cântărețului a refuzat să ridice trupul de la morgă.

nelu ploiesteanu
Nelu Ploieșteanu n-a fost înmormântat duminică, 4 aprilie
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Lumea muzicală din România este mai săracă! Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață pe data de 2 aprilie 2021, după ce a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală din cauza infectării cu noul coronavirus. Marele artist trebuia să fie înmormântat duminică, 4 aprilie, însă familia a refuzat să ridice trupul neînsuflețit de la morga Spitalului Floreasca.

Un întreg scandal urmează să aibă loc, după ce autorităţile nu le-au eliberat un certificat, în care să scrie să Nelu Ploieşteanu nu suferea de virusul SARS-CoV-2 în momentul decesului. Din acest motiv, familia cântărețului a refuzat ca artistul să fie condus pe ultimul drum precum ceilalți oameni care au murit din cauza virusului. Membrii familiei au făcut o cerere pentru autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1, care a fost aprobată. Trupul neînsuflețit al celebrului cântăreț va ajunge la Institutul Național de Medicină Legală. Familia lui Nelu Ploieșteanu speră să reușească să organizeze o înmormântare specială pentru regretatul artist. Evenimentul trist este amânat până la rezultatul final al celor de la IML.

nelu ploiesteanu
Mormântul lui Nelu Ploieșteanu din Cimitirul Străulești 2

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Nelu Ploieșteanu va fi îngropat în cavoul în care a fost depus fiul său

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său. Mihăiță, băiatul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în urmă cu doi ani de zile, la vârsta de 32 de ani. El avea grave porbleme de sănătate și era imobilizat la pat.

În urmă cu două luni, Nelu Ploieșteanu a mărturisit că mergea regulat la mormântul fiului său.

Citeste si: Simona Gherghe, mesaj sfâșietor după moartea lui Nelu Ploieșteanu! La ce moment important din viață i-a cântat artistul

„Fiul meu este înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în fiecare zi merge cineva din familie să-i ducă flori, are mereu candela aprinsă. Iar acum, de Sărbători, i-am pus brăduț și jucării.

Acolo e raiul pe pământ, acolo mă simt bine, lângă el! Au trecut doi ani, dar ne este foarte dor de Mihăiță, și mie și soției. Nu există cuvânt în lumea asta care să exprime durerea părinților care își pierd copilul. Dar el este mereu lângă noi, la necaz. Ne apare și în vis, îl visăm și vesel și trist”, a spus Nelu Ploieșteanu, în cadrul interviului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabi Luncă, înmormântată precum o regină! Când va fi condusă pe ultimul drum: „Asta a fost dorința mamei mele...”

Mesaje de condoleanțe. Cum să îți arăți compasiunea față de persoanele care au un deces în familie. Ce nu e potrivit să spui când moare cineva

Decesele lui Nelu Ploieșteanu, Cornelia Catanga și Gabi Luncă puteau fi evitate! Ce greșeală au făcut artiștii

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Se scoate certificatul verde? Cum vom intra în magazine de Sărbători

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Raed Arafat spulberă speranțele tuturor românilor. Ce se va întâmpla de sărbători: „Oamenii trebuie să înțeleagă. Situația este dificilă”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies