Ex-”ginerele” lui Becali vinde vinuri românești de lux cu ”foiță de aur”! Cum a ajuns fiul milionarului Grigoriu să facă afaceri cu stră-nepotul Logofătului Bolgiu

Fostul ”ginere” al lui Gigi Becali a devenit asociat în prima afacere românească cu vinuri de lux, ”cu foiță de aur”. Mihnea Grigoriu este cunoscut ca unul dintre cei mai bogați ”copii” ai României.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Mihnea Grigoriu, fostul iubit al Alexandrei Becali vrea să dea lovitura pe piața românească de vinuri. El s-a asociat cu moștenitorul celei mai vechi crame din țară, Casa Bolgiu, lansând împreună cu acesta prima gamă de lux, ambalat în sticle cu foiță de aur.

Ex-”ginerele” lui Becali vinde vinuri românești de lux cu ”foiță de aur”! Studii la Geneva și mașini de sute de mii de euro

fara descriere

Citeste si: Gigi Becali, bunic pentru prima dată! Teodora a născut o fetiță

Citeste si: Anamaria Prodan face dezvăluiri șocante! ”Am fost despărțită de Reghecampf de patru ori!”

Citeste si: Becali a comis-o în stil mare la Londra. E primit ca un REGE în Regat

”23k&925” este titulatura departamentului ”luxury wine”, în care Mihnea este asociat cu Costin Blogiu și  Alexandru-Liviu Murgoci. Cei trei și-au propus să livreze în special pe zona de cluburi selecte, pe cea de petreceri private și nu în ultimul rând pentru export.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate