Denise Rifai îi răspunde lui Mihai Bendeac, după cererea în căsătorie a actorului! ”Facem și contract prenupțial! Acum e rândul lui să se țină de cuvânt” EXCLUSIV

Denise Rifai a oferit prima reacție după ce Mihai Bendeac a anunțat că a cerut-o în căsătorie și că vedeta Kanal D a acceptat.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Denise Rifai l-a sunat pe Mihai Bendeac să-l invite la show-ul ”40 de întrebări” de la Kanal D iar acesta a acceptat, cu o singură condiție:

să accepte cererea lui în căsătorie. Spre surprinderea actorului, Denise nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat, însă doar dacă acesta se prezintă la emisiune.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Mihai Bendeac, pe Instagram, iar acum a venit rândul lui Denise Rifai să ofere o primă reacție referitoare la cerera în căsătorie a actorului.

Denise Rifai: ”I-am zis că o fac și pe asta dacă e nevoie”

”Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la intervuri timp de 5 ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru ”40 de întrebări” fac orice”, a dezvăluit Denise Rifai pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Mihai Bendeac, o realitate mai puțin fericită din viața lui: "De două ori am apelat la medic din cauza depresiei"

Moderatoarea show-ului de la Kanal D spune însă că nu s-a lămurit foarte bine dacă Mihai Bendeac se va prezenta totuși la emisiune sau se va răzgândi în ultimul moment, mai ales că vorbim de un personaj care și-a făcut un adevărat brand din statutul de burlac.

Rifai: ”Întâi ne mărităm, apoi intrăm în studio”

”Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea ”40 de întrebări”.

Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Denise Rifai

Denise Rifai, o prezență smart-sexy în lumea artiștilor și a politicienilor

A rămas că la ora 12 facem cununia și la ora 14 înregistrăm emisiunea. Întâi ”ne mărităm” și după aceea intrăm în studio.

Eventual o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a mai glumit Denise Rifai.

Citeste si: Mihai Bendeac, o realitate mai puțin fericită din viața lui: "De două ori am apelat la medic din cauza depresiei"

Mihai Bendeac are de mai mulți ani o slăbiciune pentru Denise Rifai și chiar a povestit în mai multe rânduri că o cam visează cu ochii deschiși pe vedeta Kanal D.

Bendeac i-a spus mamei lui că se însoară cu Denise Rifai: ”Îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc”

„Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd!

Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviuri, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc.

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac pare că nu știe în ce s-a băgat

I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, i-a povestit Bendeac mamei sale într-o filmare pe care a postat-o pe Instastory.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies