Cum arată iahtul lui Felix, cu care o plimbă pe Mihaela Rădulescu pe lacurile din Elveția! Din cauza pandemiei, austriacul a dus dorul croazierelor în compania iubitei sale! FOTO

Mihaela Rădulescu se plimbă în croaziere cu ambarcațiunea iubitului ei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Mihaela Rădulescu se plimbă în croaziere cu iahtul pe care îl are Felix Baumgartner, iubitul ei austriac. Acesta are reședința în Elveția, nu departe de un lac, astfel că și-a cumpărat un iaht de dimensiuni reduse pentru plimbări romantice alături de Mihaela. Zilele trecute, Felix a ieșit din nou în larg, fiind fotografiat de Mihaela. „Ce week-end! Cine mai iese pe apă?”, a postat Felix. (vezi ce afacere a Mihaelei Rădulescu a falimentat)


In articol:

Citeste si: A sters pe jos cu Mihaela Radulescu! Iulia Albu nu s-a putut stapani: ”Nu inteleg de ce...”

Citeste si: Veste bună pentru fiul Mihaelei Rădulescu! Ayan îşi poate vedea în sfârşit tatăl

Citeste si: Fiul Mihaelei Rădulescu e un mare cuceritor! Ayan a ieşit cu trei fete deodată la un restaurant din Monte Carlo! FOTO

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Acum două luni, Felix s-a aflat singur în iaht și a postat: „Apusul de pe lac te lasă fără cuvinte. Este o liniște magică. Este exact ceea ce iubesc. Lipsește, însă, iubita mea”. "De ce nu este cu tine?", a întrebat un fan. "Din cauza carantinei și a granițelor închise", a explicat Felix. În acea perioadă, Mihaela se afla la Monte Carlo, acolo unde a prins-o pandemia de coronavirus.

Cum arată iahtul lui Felix, cu care o plimbă pe Mihaela Rădulescu. S-a speculat că s-ar fi despărțit

Mihaela Rădulescu a decis, în urmă cu câteva luni, să ia o pauză de la rețelele de socializare, iar fanii ei perspicace nu au întârziat să observe acest lucru. Însă aceștia au început să vehiculeze că adevăratul motiv al acestei retrageri din mediul online ar fi o posibilă despărțire de iubitul său, Felix.

Așa că, pentru a închide gurile celor ce speculau, Mihaela Rădulescu a publicat recent imaginea mult așteptată. Fotografia cu Felix, iubitul Mihaelei Rădulescu, și cu frumoasa brunetă a showbiz-ului românesc a primit o mulțime de aprecieri de la fanii celor doi: îndrăgostiții s-au pozat în fața unui elicopter, părând foarte relaxați și bucuroși de peisajul ce-i înconjura.

fara descriere

Cum arată iahtul lui Felix, cu care o plimbă pe Mihaela Rădulescu. Sunt de aproape 5 ani împreună

Vedeta se mândrește tare nu numai cu un iubit celebru în toată lumea, ci și potent financiar, relația lor împlinind deja aproape cinci ani. Felix Baumgartner a urcat în 2012 cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacela etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39.045 km.

În prima parte a coborârii în cădere liberă a depășit viteză sunetului, atingând 1342,8 km/h, cea mai mare viteză cu care s-a deplasat până la acea dată un om care nu se află într-un vehicul. Evident, Felix Baumgartner s-a îmbogățit după toate aceste experiențe, el având o avere estimată la câteva zeci de milioane de euro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate