Aventură amoroasă cu final neaşteptat. Amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce soţul înşelat îl filma din mașină. Imaginile stârnesc hohote de râs

Un bărbat care și-a surprins soția în pat cu altcineva a avut o reacție uluitoare. Soțul înșelat i-a luat amantului toate hainele și i-a spus să plece din casă. Ce s-a întâmplat apoi, stârnește hohote de râs.

Distribuie pe:

Autor: C.B.

Amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală
Amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală


In articol:

Sursa FOTO Adevărul.ro

După ce și-a prins soția în pat cu un alt bărbat, un craiovean și-a făcut dreptate singur. El i-a luat amantului hainele și l-a alungat din casă. Apoi l-a urmărit cu mașina și a filmat toată aventura ce a stârnit uimirea trecătorilor.

În imaginile filmate de bărbatul înșelat se vede cum amantul soției sale aleargă în pielea goală pe stradă. Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute.

Citeste si: Ligi a dezvăluit ce va face după Finala Puterea dragostei! Decizia surprinzătoare luată de concurentă

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Avertismentul doctorului Virgil Musta: „Sistemul medical nu va face față. În fiecare zi vom avea un nou record de cazuri noi de coronavirus”

Citeste si: Jador nu s-a întors cu „mâna goală” de la Puterea dragostei! Pe cine a adus din Turcia: „N-am agățat femei, dar...”

Cei doi soţi locuiesc în cartierul craiovean Cernele şi au un magazin chiar în faţa casei, notează Adevărul.ro. Omul era la prăvălie, dar la un moment dat a intrat în casă. A fost momentul în care şi-a surprins soţia dezbrăcată, alături de un alt bărbat. Calm, i-a luat acestuia hainele şi i-a cerut să plece imediat din dormitor.

Disperat, amantul a zbughit-o afară şi a luat-o la fugă pe străzi. Soţul a scos telefonul şi a început să-l urmărească în timp ce-l filma.  

Soțul înșelat l-a fugărit pe amant trei kilometri

În maşină, alături de soţ a urcat şi un prieten. Cei doi au dat drumul la muzică şi l-au filmat pe bărbatul care fugea pe străzi în pielea goală aproape trei kilometri.

Trecătorii îşi făceau cruce când îl vedeau pe bărbat cum fuge gol-goluţ pe străzi, pe lângă case şi maşini. Şoferii îl claxonau, iar unii dintre ei îi strigau, râzând: „Unde te duci, frate, aşa?... Bă, unde e masca? Să păstrezi distanţa!”.

Amantul umilit a reuşit în cele din urmă să se refugieze într-o benzinărie unde a şi cerut ajutor.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Ce face Andreea Bălan când nu este Tiberiu Argint lângă ea! VIDEO

Băiatul lui Sile Cămătaru și-a dus iubita la călărie! ”Zici că e din serialul Vikingii!” FOTO

Avertismentul doctorului Virgil Musta: „Sistemul medical nu va face față. În fiecare zi vom avea un nou record de cazuri noi de coronavirus”

Ligi a dezvăluit ce va face după Finala Puterea dragostei! Decizia surprinzătoare luată de concurentă

Jurnalistul Radu Macovei a murit. A tipărit primul ziar liber, chiar pe 22 decembrie 1989

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies